Baby D'eau Spa & Wellness

Ik ben Kimberly, 33 jaar, mama van 2 prachtige zoontjes en zaakvoerder van Baby D’eau.

Als jong meisje was ik helemaal in de ban van alles rond baby’s. Dit heeft mij dan al snel in de studierichting kinderverzorging geduwd.
De interesse rond ontwikkeling, opnemen van prikkels en gedrag van baby tot peuter heeft mij aangezet de sprong te wagen tot het openen van Baby D’eau.
De meeste onder ons hebben een druk werk en privé schema waardoor ontspanning vaak op de laatste plaats komt.

Bij Baby D’eau is het de bedoeling dat u en uw baby helemaal tot rust komen door tijd met elkaar door te brengen. Dit intieme moment heeft een positief effect op jullie connectie. Wij zorgen in een gezellige omgeving voor de rust en de nodige aandacht die een ouder en haar baby verdienen.

Logo baby D'eau Spa & Wellness
Logo baby D'eau Spa & Wellness
Logo baby D'eau Spa & Wellness
Logo baby D'eau Spa & Wellness

Eerst en vooral: de voordelen zijn niet op één hand te tellen, dus voel je vooral niet verwend wanneer je incheckt voor een middagje baby wellness!

Wetenschappelijke studies bevestigen keer op keer het gunstige effect van liefdevolle aanrakingen en huid-op-huid contact.

De combinatie van nieuwe prikkels en de rustgevende omgeving stimuleert de motorische ontwikkeling, de autonomie én het zelfvertrouwen van een baby.

Tip voor nieuwe papa’s, die vaak wat onwennig zijn tegenover de baby of de indruk hebben dat zijn niet veel kunnen betekenen voor hun kindje in vergelijking met de moeder, is de baby spa een absolute aanrader. Ze delen niet alleen een leuk momentje met hun kleine spruit, het fysieke contact helpt ook een band en wederzijds vertrouwen op te bouwen.

Baby D'eau Spa & Wellness