Mijn verhaal

Hallo! 

Ik ben Anneleen, 31 jaar, getrouwd met Glenn en mama van Leon(’20) en Pippa (’22). 
Ik ben vroedvrouw, vandaar mijn passie voor mama’s en hun mini’s. Ik heb een webshop, Atelier Stella , waar ik gepersonaliseerde (kraam)cadeau’s verkoop. Nu ben ik ook trotse eigenaar van Baby D’eau.

Sinds ik zelf mama ben, merk ik dat het in ons drukke leven soms moeilijk is om rust te vinden en ontspanning komt vaak op de laatste plaats. In de babyspa kan je samen met je mini komen genieten en even tot rust komen.

Bij Baby D’eau is het de bedoeling dat u en uw baby helemaal tot rust komen door tijd met elkaar door te brengen. Dit intieme moment heeft een positief effect op jullie connectie. Wij zorgen in een gezellige omgeving voor de rust en de nodige aandacht die een ouder en haar baby verdienen.

Waarom een babyspa?

Eerst en vooral: de voordelen zijn niet op één hand te tellen, dus voel je vooral niet verwend wanneer je incheckt voor een middagje baby wellness!

Wetenschappelijke studies bevestigen keer op keer het gunstige effect van liefdevolle aanrakingen en huid-op-huid contact.

De combinatie van nieuwe prikkels en de rustgevende omgeving stimuleert de motorische ontwikkeling, de autonomie én het zelfvertrouwen van een baby.

Tip voor nieuwe papa’s, die vaak wat onwennig zijn tegenover de baby of de indruk hebben dat zijn niet veel kunnen betekenen voor hun kindje in vergelijking met de moeder, is de baby spa een absolute aanrader. Ze delen niet alleen een leuk momentje met hun kleine spruit, het fysieke contact helpt ook een band en wederzijds vertrouwen op te bouwen.